Bäst priser till företagsbilar i Malmö

Bäst priser på däck till företagsbilar i Malmö med omnejd.

Företagsbilar är alltid en del av ansiktet utåt. Vi ger företaget fullservice kring företagets bilar, att åka runt i smutsiga och dåligt underhållna bilar faller självklart tillbaka på företaget.

Ni avgör själva vad ni vill ha vår hjälp med, när ni vill ha den och hur mycket det får kosta. Vi hämtar och lämnar era bilar, och erbjuder lånebilar om det behövs.

Oavsett vilken modell eller vilket avtal du väljer, kan det kompletteras med service och reparationer till en fast månadskostnad. Det ger dig frihet att koncentrera dig i lugn och ro på din verksamhet medan vi tar hand om bilens service och eventuella reparationer.

Vi erbjuder företagsbilar en svårslagen kombination av fördelaktiga priser

Det enda som inte är lågt är nivån på vårt arbete. Det kan vara skönt att veta att tryggheten alltid är lika hög som komforten i era bilar.

Oavsett hur dina behov ser ut vågar vi lova att du finner hos oss en närmast total flexibilitet och som tillhör de bästa.

Leasing i kombination med kundens egna behov har blivit en stor succé. Fullständig leasingservice är etablerad många företag samt för industrier.

Otaliga kunder har upptäckt fördelen.

Prioriterar du frihet och flexibilitet, då är Däckonlines lösningen något för företaget.

Inga långa bindningstider

Med avtalet binder du inte upp dig till långa avtal.Du kan välja hyrestid från 1 månad och upp till 12 månader, allt utifrån ditt behov. Det är inte säkert att samma lösning passar dig under hela avtalsperioden, ditt behov kan komma att variera. Därför har du möjlighet att ändra.

Detta är den perfekta lösningen.