Lackskydd i samarbete med SONAX i Malmö

Vi lackskyddar din bil. Tillsammans med Sonax i Malmö fixar vi även dina lackskador och billackering.

lackskydd

Nya bilar har nästan inget skydd alls. De är så gott som oskyddade mot lackskador och allt det de kommer att möta på vägarna och som får lacken att oxidera: solljus, surt nedfall, fukt, smuts, salt och andra föroreningar. Glansen falnar fort om du inte gör något. Det allra bästa är att skydda mot lackskador när bilen är ny, innan lacken har blivit skadad.

Fördelar

  • 6 års garanti
  • Godkänd av försäkringsbolagen
  • Bevarar nybilsglansen
  • Lättare att tvätta
  • Aldrig mera polering och vaxning
Sonax använder bra och beprövade produkter och samarbetar med leverantörer som i likhet med oss har lång erfarenhet av att billackering. Läs om lackkonservering

Så här lackskyddar vi din bil

Lackskydd

Vi börjar med att tvätta bilen ren. Asfalt, tjära, flygrost m.m. avlägsnas. Därefter plockar vi av nummerplåtarna för att komma åt bättre. Lister och ömtåliga ytor maskeras.

Lacken maskinpoleras med ett speciellt polermedel. Glansvärdet höjs maximalt. Nu har ytan fått en ny lyster! Sedan djuprengörs lacken med ett specialmedel, så att alla små porer blir kemiskt rena från
damm och smuts. Ju bättre underarbete,
ju bättre finish.

skyddande skikt för lacken

Först därefter lägger vi på lackskydd. De helt rena porerna fylls ut med ett skyddande skikt. Över lacken stryks en tunn men tålig hinna. Den gör lacken mer massiv och motståndskraftig mot slitage. Ytan fortsätter att härda och bilen får därför stå kvar hos oss över natten. Dagen efter torkar vi bort behandlingen och finputsar detaljer. Nu är din bil i bättre skick än den någonsin varit.

För äldre bilar

Om du har en äldre bil, är det heller inga problem att behandla den. Det som krävs är att bilen maskinpoleras och eventuellt rubbas så att ytliga repor avlägsnas. Därefter utförs samma behandling som på en ny bil av SONAX lackskydd.


Från lackskydd till Bilvård