Bäst pris på sommardäck i Malmö finns hos HelaBilen!

Satsa på bra sommardäck - ställ undan vinterdäcken och undvik lågprisfällan!

Sommardäck

Men kontakta oss gärna per telefon för uppgifter om priser och tjänster:

En önskan är, att byte av däck efter årstiden sker, även om allround däck får köras året runt. Då kommer vi närmare nollvisionen.

Vi erbjuder dig däck från de största tillverkarna, så som Michelin, Continental, Gislaved, Kleber, Kumho, Cooper, Tigar och Sunny.

Vi på HelaBilen är specialister på fordonsunderhåll. Fråga oss gärna om du undrar över något. Vi hjälper dig välja de däck som passar bäst till ditt fordon på sommaren och till ditt körsätt.

Bästa väghållningen i kurva och kortare bromssträcka då har däcken valts med tanke.

Om sommardäck för SUV!

Här från en studie utförd på 4300 bilister:

- Då det gäller SUV-däck är den största källan till missnöje hos bilisterna, just komforten (64%).- På andra plats angående orsaken till missnöje gällande SUV-däck, kommer livslängden (45%).

Nya Michelin Latitude Tour HP motverkar de viktigaste orsakerna till missnöje bland SUV-ägarna.

Hitta rätt sommardäck till din bil hos oss!

Jämfört med Michelin Energy MXV4+ som blev krönt med framgång när den originalmonterades på BMW X5 vid lanseringen år 2000.

Källa : Research International 2005.

Den nya generationen Primacy, speciellt avsedd för prestigebilar,har mycket att leva upp till. Med den knyts hög prestanda ochkomfort tätare samman.

Michelins supersportdäck. Referensen på bana och lättkört på vägen!

Bästa väghållningen i kurva och kortare bromssträcka med bra sommardäck.

NYHET 2008Avsett för de flesta små, mellanstora och större familjebilarna. Däck, MICHELIN Energy Saver. Däcket som är bra både för plånboken och miljön!

Nya MICHELIN Pilot Sport Cup +, ersättaren till MICHELIN Pilot Sport Cup, för originalmontering på nya Porsche Turbo GT2 och GT3 (997) samt på nya BMW M3 (E90). Referensen på torr bana MICHELIN Pilot Sport Cup + är snabbast i jämförelse med de främsta konkurrenterna.Bedömdes som "lätt att köra" på vägen av tidningen Sport Auto.

Däckråd:

- Vid användning på väg: Använd lufttryck rekommenderat av biltillverkaren

- Vid användning på bana: "Banta" däcken. Börja med 1,8 bar på kalla fram- och bakdäck. För att maximera greppet : Sikta på ett lufttryck på 2,3 bar på varma fram- och bakdäck (på vissa banor kan man sikta på ett lägre lufttryck på ca 2 bar). Sikta på en temperatur i gummiblandningens slitbana på mellan 70° och 110°C. (optimalt är vid 100°C).

När bilkörning är ett sant nöje - då har valet av sommardäck gjorts med omtanke!