Däckonline har bäst pris på vinterdäck i Malmö
Byt till vinterdäck och checka in dina sommardäck på vårt däckhotell i Malmö. Rusta dig för vintern hos Däckonline.Vinterdäck

Vinterväglag råder om det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägbanan. Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1 Oktober - 30 April. Detta gäller även om det råder vinterväglag. Mönsterdjup minst 3 mm. Böter 1 200 kr per däck. Köp dina vinterdäck hos oss på däckonline MalmöChecka in dina sommardäck på vårt hotell

Däck som du inte använder för tillfället tar stor plats oavsett om du förvarar dem hemma eller på jobbet. Vi har gott om plats i vårt nya däckhotell. Här ligger de säkert och väntar på dig när det är dags att byta däck igen. Vi är helförsäkrade och står för självrisken om det trots allt skulle hända något.


Öka livslängden på dina vinterdäck med Nitrogen

På Däckonline har vi använt Nitrogen istället för luft i däcken ett tag nu. Det är en miljövänlig och ofarlig gas som inte kan expandera i värme eller komprimeras i kyla. Du har därför alltid rätt tryck i däcken. Livslängden ökar och väghållningen blir bättre.


Nitrogen - Bättre än luft i dina däck

Luft är ett självklart val när vi andas. När det gäller att fylla däck däremot, finns det bättre alternativ! Fyll däcken med Nitrogen i stället.

Ett däck fyllt med luft påverkas av atmosfärens naturlagar, och kommer alltid att läcka lite. Du kan undvika läckage och alltid rulla med rätt tryck i däcken genom att ersätta luften med Nitrogen.

Nitrogen är en miljövänlig och ofarlig gas. Anledningen till att nitrogen är bättre än vanlig luft är att den inte kan expandera under värme eller komprimeras i kyla, alltså alltid rätt tryck i däcken!

Och utan läckage och med rätt tryck i däcken, minskar du din egen förbrukning och din påverkan på luften. Livslängden på dina däck ökar avsevärt, du får bättre väghållning och kortare bromssträcka.

Nitrogen i stället för luft är en enkel lösning. Flygindustri, åkerier och transportföretag över hela Europa använder Nitrogen. I Sverige är vi på väg att följa efter. Kom till Däckonline i Malmö och köp dina vinterdäck.


Från vinterdäck till däckBilligast Vinterdäck i Halmstad hittar du här!
Däckonline i Halmstad har de billigaste och bästa vinterdäcken i Halmstad med omnejd, alla de kända märkena!